woensdag 31 mei 2017

Penseel-sounding......

"Hierbij een reactie op jouw stukje van 11 april. Inderdaad, het geeft wel een geil gevoel om iets in de plasbuis te doen als er veel voorvocht is. Ik heb het met de achterkant van een mooi glad penseel gedaan. Ik heb de oplopende diameters gemerkt. Ik kom tot 11mm in doorsnee. Lekker geil om eens te experimenteren. Geile groet, Ben."

Dat ziet er heerlijk geil en opwindend uit! Misschien ook wel een tip voor Masto zo'n steeds dikker wordend penseel. Want Masto heeft moeite bij de overgang van de eikel naar de pisbuis. Want daar zit een vernauwing. Het geeft dan een branderig en pijnlijk gevoel. Met zo'n steeds dikker wordend penseel kan Masto die vernauwing mooi oprekken......!

7 opmerkingen:

  1. Dag Ben, vraagje: Hoe diep zit het penseel er in?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ongeveer 15 cm maar dan moet je je lul wat naar beneden buigen omdat hij anders niet door de bocht kan. Zeer geil kan ik je verzekeren.
    Geile sound gewenst.
    Ben.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik gebruik een metalen plugje van 15cm. Goed spoelen voor gebruik en als je nat of geil genoeg bent is een beetje spuug prima glijmiddel. Om te edgen is dit echt heel fijn als speeltje. Voorzicbtig met de diameter, want het tuutje van je plasbuisje wil wel eens protesteren

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Bedankt voor deze super tip!
    Eerdaags maar eens wat penselen kopen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ben toch heel benieuwd hoe dit voelt.
    Is het geil of geeft het een vol gevoel.
    Geeft het je het gevoel dat jetegen een orgasme aan zit of juist dat je moet pissen.
    Ik ben gewoon nieuwschierig als vrouw ☺

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dag Rianne, het is een heel geil gevoel. Mail me maar naar 7691porn@gmail.com en ik zal je het uitgebreid uitleggen.

      Verwijderen
  6. Geeft zeker een geil gevoel, mede door de erectie denk ik. Ook soort van aandrang om te pissen. Er komt dan veel wit vocht (geen zaad) vrij.

    BeantwoordenVerwijderen